Sterren aan de Maas - Culinair avondje uit op het water

Bij dit uitje op het water is inbegrepen:

  • Ontvangst Koffie met een lekkernij
  • Knabbel op tafel
  • Bittergarnituur
  • Warm en koud buffet
  • Hollands drankarrangement 
  • Ice Cream na
  • Bijpassend Entertainment
  • Havencruise

Prijs: € 84,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Prijs € 94,50 p.p. met buitenlands drankarrangement 

Data:Zaterdag 27 oktober oktoberfesteditie

Voorwaarden

  Aantal personen
  U bent gebonden aan het aantal opgegeven personen. Indien er een afwijking ontstaat in het gereserveerde aantal, dient u dit uiterlijk 2 weken voor aanvang van de show aan ons door te geven. Maximaal 10% van het aantal gereserveerde plaatsen kan kosteloos geannuleerd worden. Verder gelden onze algemene voorwaarden.

  Voorwaarden
  Leveringen volgens de algemene voorwaarden. Prijzen en prijswijzigingen voorbehouden.

  Toegangsbewijs
  Neem uw kaarten of voucher mee, dit is uw hoofdtoegangsbewijs. U wordt vermeld opeen gastenlijst. Vervolgens verifiëren wij van te voren de betalingen en melden dit op de gastenlijst. U hebt pas toegang tot het schip als uw betaling bij ons binnen is. Uw gasten worden vanaf 19.30 uur aan boord van De Ameland verwacht. Voor 19.30 uur is De Ameland niet toegankelijk.

Vip Arrangement

  Geniet voorafgaand van een speciaal VIP ontvangst. Verras je vriend of vriendin met dit speciale VIP arrangement. Kom exclusief eerder aan boord van ons schip! Wij verwennen u met een overheerlijk drankje en luxe hapjes in een aparte, sfeervolle VIP ruimte. Wees tijdig met boeken van dit VIP ontvangst want vol = vol!

  VIP ontvangst: € 15,00 per 2 personen

  • Overheerlijk drankje
  • Luxe hapjes
  • Aparte VIP ruimte
  • Half uur eerder aan boord (19:00 uur)
  • Kies uw eigen tafel

Het VIP arrangement kan worden ingezet vanaf 12 personen tot maximaal 80 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 21 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Avondje uit op het water

Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven.

De avond

  Welkom op deze bijzondere avond met een héél speciaal tintje! Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen… want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen!

  Met uw inzet, smaakervaring, medewerking, feestelijkheid, meezing halte, danskwaliteiten en tafelmanieren, kan ‘De Ameland’ een heuse Ster verkrijgen!

  Uw Gastheer en Gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn. 

  U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meer-zangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vindt u dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor u enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken. Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze, kies smaakvolle gerechten die u wil horen en verdien een ster voor ‘de Ameland’.  

  Het 3-gangen menuVoor: Seizoenssoep met Pain de Mer brood met diverse smeersels

  Hoofd: Het hoofdgerecht zullen wij in een uitgebreid warm en koud buffet presenteren. In het buffet vindt u diverse koude salades, warme vis en vlees gerechten, sidedishes, groentes en garnituren (alle gerechten afhankelijk van het seizoen),

  Dessert: Cheesecake in een glaasje

  Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.

Programma

  Vanaf 19:30 uur U wordt hartelijk ontvangen door het personeel aan boord van het prachtige partyschip de Ameland. De bemanning zal u assisteren langs de garderobe. Hierna ontvangt u een welkomstcocktail en een hapje.

  Ca. 20:00 uur Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop. We leggen onze koers richting Rotterdamse havens en skyline. De show wordt door de crew aan u gepresenteerd en de scheepsregels worden uitgelegd. Gedurende de gehele avond kunt u genieten van wijn, fris, waters, bier en sappen.

  Ca. 20:30 uur De servicecrew van de Ameland serveert u de soep aan tafel. Na de soep wordt het royale buffet, samengesteld door de keukenbrigade, geopend. U wordt per tafel uitgenodigd om dit fantastische buffet persoonlijk te ontdekken. De gehele avond wordt u aan een stuk door vermaakt met show.

  Ca. 22:30 uur U krijgt een heerlijk dessert van diverse mousses, slagroom en fruit uitgeserveerd aan tafel door de 'artiesten bemanningsleden van de Ameland'.

  Ca. 23:45 uur De Ameland meert af aan de Parkhaven te Rotterdam. De bar sluit en wij verwennen u nog met een kopje koffie met heerlijke friandises.

  24:00 uur Einde van deze spectaculaire show avond.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje weg met het bedrijf informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje weg met het bedrijf en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje weg met het bedrijf maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.