Kleiduiven schieten in midden Nederland - SUPER groepsuitje

Bij dit SUPER groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en krentenmik
  • Kleiduiven schieten, 20 schoten p.p.
  • Short distance rifle schieten, 10 schoten p.p.
  • Long distance rifle schieten, 3 schoten p.p.
  • Polderlunch

Prijs: € 69,50 p.p.
Minimaal aantal personen 10

Uitbreidingsmogelijkheden

Het is ook mogelijk om het arrangement te reserveren als middag programma en af te sluiten met een buffet.
De kosten bedragen dan € 80,00 p.p. Programma 14:00 uur tot 17:30 uur

De prijs van dit SUPER groepsuitje is geldig tot 31 december 2018.

Kleiduiven schieten in midden Nederland

  SUPER groepsuitje in het midden van het land. U wordt ontvangen in ons restaurant met koffie en wat lekkers. De begeleiders begeleiden jullie vervolgens naar de schietbaan waar u gaan Kleiduiven schieten en Rifle schieten. Als afsluiting serveren wij een heerlijke Polderlunch.

Programmavoorbeeld:

09.30 uur Ontvangst U en uw gasten worden hartelijk ontvangen met koffie, thee en krentenmik in ons restaurant. 10.00 uur Actief programma: Vervolgens wordt uw gezelschap opgehaald door onze instructeurs voor de volgende activiteiten. Kleiduiven schieten, 20 schoten p.p. Schiet met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, dit is een soort schoteltje. Short distance rifle schieten, 10 schoten p.p. Schiet met een klein kaliber geweer vanaf 25 meter op het doel. Long distance rifle schieten, 3 schoten p.p. Schiet met een klein kaliber geweer vanaf 100 meter op het doel. 12.30 uur Lunchen Na het actieve programma, zal de Polderlunch voor u klaarstaan. De Polderlunch bestaat uit: Witte en bruine sneetjes brood Veluws brood stoer, donker en wit Witte en bruine afbakbroodjes Diverse kaassoorten Diverse soorten zoetwaren Diverse soorten vleeswaren Sla en rauwkostsalade Hollandse groentesoep Rundvleeskroket Roomboter Vers fruit Vruchten yoghurt Verse jus d’orange en Flevosap Koffie, thee, melk en karnemelk Einde programma

Gelegen in het hart van Nederland

  Onze locatie is een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek! Kleiduiven Schieten Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze sport als zeer attractief. Schiet – onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs – met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, een soort schoteltje. Al na een paar schoten zul je in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport. Bij het kleiduivenschieten is het dragen van een veiligheidsbril en gehoorbescherming verplicht.

8.3/10 3 reviews

Reviews van gasten

J. van Bodegom en Zn BV

Met partner

9

We hebben een geweldige dag gehad. Het kleiduiven schieten en het korte- en lange baan schieten was erg leuk. Het was een beetje fris buiten, maar gelukkig was het droog. Het aansluitende buffet was ook erg goed. Al met al een topdag.

Anoniem

Met partner

8

Wij zijn met ons team gaan kleiduifschieten, short distance en long distance schieten. De instructrice Linda was erg vriendelijk en leuk in de omgang. De uitleg die in het Engels gedaan moest worden was goed en we hebben erg genoten van onze tijd bij Dorhout Mees. De atmosfeer was erg goed en raden anderen dan ook aan om dit arrangement te nemen.

Dinanda Krahwinkel

Met partner

8

Was een goed verzorgd en gezellig uitje ondanks dat het weer wat minder was.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Sauna
 • Zonnebank

Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme beleving, is dit dé locatie bij uitstek!

Faciliteiten

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maken we een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi voor alle bezoekers.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land.

Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze golfbaan stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep!

Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van dit bedrijf een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich hier direct thuis, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje weg met het bedrijf informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje weg met het bedrijf en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje weg met het bedrijf maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.