Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Uitgebreide omschrijving

    Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen en legenden. De prachtige oude binnenstad vormt jullie decor. De bijzondere stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en ... Elkaar.

    Beleef het in diverse steden in Nederland want het kan al geboekt worden vanaf 6 personen. Van € 14 tot € 31 p.p. en voor kinderen van 6 t/m12 jaar is de prijs € 9 inclusief BTW.


    De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
8.6/10 7 reviews

Reviews van gasten

J.L. Verbeek

Met partner

10

We vonden het leerzaam en ontzettend leuk. Het is een echte aanrader. De verhalenverteller deed het bijzonder goed.

Hanneke van der Hammen

Met partner

8

De accommodatie voor ontvangst was eigen keuze. Dus geen onderdeel van de Storytrail. Het contact met Henke Lever verliep attent en prettig. Evenals met Eric de verhalenverteller.

Anoniem

Met partner

8

Met een andere kijk op de stad warden er verhalen verteld over de stad. Zeer leuk, zeker ook voor kinderen. hebben zelfs in polonaise gelopen achter de muziek aan.

PV Zêk oet Mestreech Mondi Maastricht N.V.

Met partner

9

Storytrail is een gezellige ludieke stadswandeling waarin men door het verhaal schakelt tussen Den Bosch vroeger en Den Bosch nu . Dit is een manier om de historie van een stad een beetje te leren kennen zonder dat het saai wordt. DOEN .

Anoniem

Met partner

8

Leuk gedaan door de verteller, waardoor je een andere kijk krijgt op de stad.

Anoniem

Met partner

9

Geweldig, echt een aanrader!

Anoniem

Met partner

8

een aanrader! We zullen het zéker doorgeven.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje weg met het bedrijf informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje weg met het bedrijf en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje weg met het bedrijf maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Dagje weg met het bedrijf kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Dagje weg met het bedrijf krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.